ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ

 

Συστατικά:

  • 0,5 kg Χοιρινή τηγανιά
  • 100 gr Πιπεριές πράσινες σε λωρίδες
  • 100 gr Μανιτάρια (κονσέρβα)
  • 100 gr Κρεμμύδια σε λωρίδες
  • 200 ml Λευκό κρασί
  • 30 gr Mαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση:
Σ' ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τη χοιρινή τηγανιά και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά. Σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε την τηγανιά να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες φούρνου.

 

 

     

Created by eProductions